Nyt tag på Lading forsamlingshus: UPDATE

FAKTA: arbejdsgruppen består af Henrik Kristensen (formand), Carsten Pedersen (koordinering med håndværker) og Rikke Jenner (koordinering af frivillige)

  • nedtagning af tag er planlagt i weekenderne den 22-23 og 29-30/11
  • tilmelding hos rikke.b.jenner@gmail.com / 2843 8165
  • en ekstra forsikring i forbindelse med arbejdet vil blive tegnet
  • der er asbest i pladerne – vi søger for at overholde kravene og indkøber masker, heldragter og handsker
  • opgaver til de frivillige: 1) nogle som færdes på selve taget, 2) andre bevæger sig på stilladset og transporterer lægter og plader ned til den opsatte container (kun til asbest plader) og 3) fjernelse af lægter, pap, oprydning m.m. på jorden og sidst men ikke mindst 4) forplejning!

Update: 1. Juli 2018

Efter et opstartsmøde og indvielse af ‘Laden’ har 16 frivillige meldt sig. Pt. er der mellem 6 og 12 frivillige per arbejdsdag – og det er rigtig dejligt, at folk i byen melder sig! Men selvfølgelig skal vi være flere end det…. jo flere vi er jo mere fleksibilitet, og dét vil give muligheder for skift.

Der var flere gode input, spørgsmål og indspark på mødet; en mini-ged til nedtagelse, engangspaller hvor de kan stables. Ud over én container til asbest plader – skal der bruges én til lægter, tagpap m.m.?  Lav en flyers og send med Lokal Posten rundt med det næste nummer. Skulle man overveje sponsorater fra firmaer / private?  “Køb 1 meter tagpap for XX kr”….  alt det overvejer vi i bestyrelsen.

Hjemmesiden her vil blive brugt til information, som så bliver linket eller kopieret til Lading-Fajstrup Borgerforenings Facebook gruppe.  Det vil også være på hjemmesiden, at diverse dokumenter bliver at finde.

 

Mvh. og på gensyn!  Lading-Fajstrup Borgerforening

Regnskab

2 tanker om "Nyt tag på Lading forsamlingshus: UPDATE"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *