DM-Vine

image

DM-Vine drives i dag af familien Futtrup, men er startet i 1988 af Leif Brøgger og John Futtrup med afsæt i en fælles fascination af især Bourgogne. Siden har DM-Vine importeret og solgt vin fra Frankrig, primært Bourgogne og Rhone, med små afstikkere til bl.a. Costieres de Nimes, Alsace  og Cote Ventoux.

Vi har brugt tre af vore leverandører i mange år, en enkelt siden starten i 1988. Vi har typisk brugt mindre leverandører i 3-5 år for hele tiden at prøve nyt – dels til egen inspiration – men også for at imødekomme kundernes nysgerrighed og interesse for nye vine.

Vi tillader os kun at arbejde med vore egne favoritvine med “passion og kærlighed” som omdrejningspunkt for forretningskonceptet!

DM-Vine er således en historie om en mangeårig passion for Bourgogne. På skuldrene af det voksede interessen for Rhone-vin – og ud fra en filosofi om at alle vine vi sælger skal kunne stå for vore egne smags-interesser, har vi bygget et sortiment af personlige yndlingsvine.

Vi startede i 1988 og er i dag normalt lagerførende på ca. 50-60 forskellige vine fra de nævnte områder. Vi har hele tiden søgt en blanding af store og små vinbønder – og tillader os at vælge ud med hjertet. Vore indkøb kan svinge fra flere paller til kun 24 flasker, hvis mavefornemmelsen siger det. Vi holder os ikke tilbage blot fordi vi ikke kan købe en hel palle – men tager gerne de små oplevelser med.

Kontakt: DM-Vine, Multebærvej 26, 8471 Sabro

johnfuttrup@hotmail.com eller telefon: +45 4020 9207

SE deres hjemmeside her:

https://dm-vine.weebly.com/

Her dagens udvalg:

Program DM-vin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *