Vinfestival 2022

Vinfestival 2022

Kære publikum

Velkommen dette års vinfestival i Lading Forsamlingshus.

I år er det sjette gang Borgerforeningen afvikler vinfestival i Lading Forsamlingshus, så vi må vel så småt gerne kalde det en tradition og en god en af slagsen, hvor vi glæder en masse mennesker fra nær og fjern med muligheden for at kunne smage en masse god vin.

For at vise vores glæde over, at du har taget dig tid til at gæste dette års vinfestival, har vi skaffet en række dygtige og engagerede importører til at præsentere deres vine her i forsamlingshuset, og dermed giver dig mulighed for at smage dig gennem et smagsbillede der spænder fra både Syd- og Nordamerika til det meste af Vesteuropas store vinlande.

Det er selvfølgeligt tilladt at tage en vinsnak med udstillerne og hinanden – det er jo derfor du er mødt frem, men tag hensyn til hinanden – Vi ved det er svært at holde afstand, men gør alligevel en indsats for ikke at stå på tæerne af hinanden – f.eks. ved at træde et skridt tilbage, når du har fået skænket, så andre også kan komme frem til de lækre dråber.

Årets udstillere kommer med mange gode og spændende vine de traditionelle vinlande; Frankrig, Italien, Portugal, Spanien og Tyskland, samt fra så eksotiske steder som Chile, Argentina og USA. Der er smagsprøver på bobler, hvide vine, roséer, røde vine og søde vine, i alt ca. 70 vine. Du vil også kunne smage gin, whisky og rom på festivalen.

At smage de mange vine på en festival kan være en sej tørn, hvis man drikker alle smagsprøverne, så et forsigtigt råd kunne være, at man mere dufter til og nipper lidt af vinen – og det er hverken en synd eller skam, at hælde vin ud i de på bordene placerede kander til netop det formål.

Glæd dig selv og ikke mindst vores udstillere ved at købe af deres medbragte vine. Det er med til at gøre festivalen til en god dag for udstillerne og fremtidige middage eller hyggestunder gode for dig.

Inden du forlader festivalen med dine nyindkøbte vine, skal du kigge forbi borgerforeningens tombola. Her vil du have pæne chancer for at vinde nogle af alle de gaver udstillerne har sponseret forsamlingshuset med. Overskuddet fra Tombola- og Entre indtægterne går til borgerforeningen.

Dette års Vinfestival er nummer seks i rækken. Vi vender gerne tilbage næste år med endnu en Vinfestival, lørdag den 9. september, samme sted – samme tid.

Så endnu en gang velkommen til endnu en spændende VINFESTIVAL her i Lading Forsamlingshus!

God smagning
Lading-Fajstrup Borgerforening og Forsamlingshus

 

Følgende vinimportører deltager: